Frågor och svar

Vad gör era Cheesecakes speciella?

Vi använder oss av ingredienser med hög kvalitet och gör alla våra Cheesecakes för hand. Vårt recept har tagit ca 2 år att ta fram och vi har sett till att smaken och konsistensen går hand i hand för att du ska få den ultimata New York Style Cheesecake-upplevelsen

Hur ska jag hantera era Cheesecakes när jag fått dem levererade?

Våra Cheesecakes tas direkt ut från frysen och levereras direkt till er. Låt kakan stå ute i rumstemperatur i ca 2-3 timmar beroende på vilken kaka det är. Konsistensen blir bäst om dem står ute i ett par timmar och vi rekommenderar att de serveras lätt kylda eller i rumstemperatur.

Hur ska era Cheesecakes förvaras?

Från och med leverans håller en cheesecake 5 dagar i kylskåpet.

Hur många personer räcker en Cheesecake till?

De kan serveras till ca. 12 personer beroende på hur stor bit man väljer att ta, men tar man normal stora bitar så är det 12 bitar. Cheesecake är en mastig efterrätt så det krävs väldigt lite för att känna sig mätt och belåten.

Hur skär jag upp en Cheesecake på bästa sätt?

Det bästa sättet att skära upp en cheesecake på är att skölja en vass kniv i varmt vatten i ca 5-10 sekunder och sedan torka av kniven med en torr pappershanduk. Skär ett snitt i kakan och dra ut kniven mot dig och inte upp mot kakans topp. Upprepa detta steg för varje snitt som skärs. På så sätt fastnar inga eventuella smulor/cheesecake på kniven och hamnar på översidan av kakan. Så enkelt får du professionella bitar skurna!

Kör ni hemleverans?

Vi vet att alla har fullt upp med sitt om dagarna och ibland blir det helt enkelt för mycket på schemat. Det har vi självklart tagit hänsyn till och därför väljer vi att ha KOSTNADSFRI hemleverans på alla våra kakor inom Stockholm med vissa begränsningar. Bor du långt utanför tullarna? Ring och kolla med oss om leveransen är konstnadsfri.

Hur lång tid efter att jag har lagt en beställning kan jag förvänta mig att få kakan?

Vi har som mål att leverera din beställning inom loppet av 24 timmar. Detta inkluderar även helger! Vi undviker alltid rusningstrafik för att på så sätt se till att vi på ett säkert sätt kan komma inom den önskade tiden.

När är senast jag kan lägga en beställning om jag vill ha en Cheesecake imorgon?

Alla beställningar måste ske innan klockan 12:00 dagen innan för att vi ska garantera att Era Cheesecakes ska komma i tid.

Jag vill göra en beställning fast längre fram i tiden, går det att ordna?

Självklart! Du väljer själv vilket datum du vill ha leveransen.

Om det skulle uppstå något problem från er sida, kontaktas jag då?

Skulle det uppstå något problem från vår sida så kommer ni få ett mail eller samtal från oss och då kommer ni självfallet få era pengar tillbaka.

Innehåller era Cheesecakes nötter?

Väldigt få av våra Cheesecakes innehåller nötter (2 stycken) men de tillverkas inte i en nötfri omgivning och vi ser alltid till att de kakorna som innehåller nötter tillverkas separat fast inom samma kök. Trots detta kan det i våra Cheesecakes förekomma spår av nötter.

Vart levererar ni era Cheesecakes?

Vi leverar våra Cheesecakes inom Stockholm i dagsläget ända ut till Upplands Väsby/Bålsta i Norr och avgränsar oss vid Tumba och Jordbro i Söder. Men planen är självklart att vi ska öppna upp och utveckla vår verksamhet i andra städer, och förhoppningsvis en butik inom snar framtid.

Beställ hem!

Du vet väl att du kan beställa hem din cheesecake från vår webshop?

Till webshoppen

hemkörning

Vi våra följare!

Undrar du något? Kontakta oss på vår mejladress kontakt@cheesecakepalace.se